Produkty pro obaly proti vlhkosti na uzeniny (5)

Krájená Klobása - Klobása bez Nitritů

Krájená Klobása - Klobása bez Nitritů

Vyrobeno ručně v naší dílně v Laissacu, v Aveyronu, tento salám pochází z pečlivě vybraných chovů v Aveyronu. Tento salám je bez nitritů, vyrobený pouze ze 3 ingrediencí: maso, sůl z Guérande a pepř Kampot IGP z Kambodže. DLC: 90 dní Hmotnost: 80 g Původ: Laissac, Aveyron
Podnos na Kuřecí Kousky

Podnos na Kuřecí Kousky

Podnos na drůbeží kousky
Nádoby na masné výrobky

Nádoby na masné výrobky

Nádoby na masné výrobky
400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

400g vakuově balená sušená klobása s pepřem nebo chili papričkami

Uzeniny s autentickou a rafinovanou chutí, které činí každou společenskou chvíli příležitostí vychutnat si italskou kvalitu. Přísně ochucené maso a klobásy co nejpřirozenějším způsobem. Zdravé a jednoduché prvky, které nám umožňují znovuobjevit chuť starých venkovských tradic a našich krajů.
Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Suchý Klobása - Klobása bez dusitanů

Naším posláním je vrátit klobásě, symbolu francouzské gastronomie, její důstojnost! Tato řemeslná klobása je vyráběna v naší uzenářské dílně v Laissacu, v Aveyronu. Skládá se pouze ze 3 ingrediencí: vepřového masa, soli z Guérande a pepře Kampot IGP z Kambodže. Tato sušená masa se uchovávají po dobu 3 měsíců při pokojové teplotě. Skvěle se hodí k coppě, lonzu, klobáse, sušenému hovězímu a šunkovým ořechům, aby vám nabídla aperitivní talíř 100% bez nitritů a konzervantů. Všechny naše uzeniny bez nitritů jsou vyráběny z pečlivě vybraných prasat z Aveyronu. Původ: Laissac, Aveyron Hmotnost: přibližně 250g Ingredience: Vepřové maso, sůl z Guérande, pepř Kampot IGP, přírodní střívko